23/05/2022

INFO

Najnovije Vesti Dana

Nikolina ostaje bez POLA imovine POKOJNOG muža! Stan od 220 kvadrata može da ZABORAVI, a evo sa kim deli ostatak!

Nikolina ostaje bez POLA imovine POKOJNOG muža! Stan od 220 kvadrata može da ZABORAVI, a evo sa kim deli ostatak!

Istoričar umetnosti i suprug voditeljke Nikoline Pišek Vidoje Ristović iznenada je preminuo u svojoj 44. godini dok je bio na masaži. Pored polemike oko uzroka smrti, na društvenim mrežama se povela i polemika oko toga ko će naslediti njegovu imovinu koja je pozamašna.

instagram.com/vidojeristovic

Vidoje Ristović preminuo

S obzirom na to da je Ristović bio veoma imućan čovek, kao i da su pre dve godine on i Nikolina opljačkani, kada im je ukradeno oko 70 hiljada evra i nakit u vrednosti oko 240 hiljada evra, pretpostavlja se da je iza sebe ostavio pozamašnu imovinu. Vidoje ima vrednu koleciju umetnika, slika čuvenih autora, kao i veliki broj vrednih nekretnina.

Kako su živeli na relaciji Beograd-Zagreb, odsedali su u stanu na Vračaru, ukupne površine 223 kvm, ali Vidoje nije bio vlasnik tog stana, već njegov otac Vitor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, što znači da taj stan neće biti predmet ostavinske rasprave.

Takođe je poznato i da njegova porodica poseduje izuzetno vrednu kolekciju raznih umetnina, ponajviše slika poznatih autora, a isto tako i mnogo nekretnina.

– Kad je u pitanju imovina u Hrvatskoj, naš sud nije nadležan, već će se o tome raspravljati pred tamošnjim sudom. Ukoliko se stan u Zagrebu vodio na ime Vidoja Ristovića, onda polovina nekretnine pripada udovici, a ostatak polovine deli se na jednake delove između udovice i naslednika pokojnika. U ovom slučaju, kako vi kažete, pokojnik je imao dve ćerke, pa bi se polovina stana podelila na tri dela – počinje advokatica za Kurir i dodaje:

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);