13/08/2022

INFO

Najnovije Vesti Dana

NEZAMPAĆENI USPEH SRBIJE! Konstrakta PREŠIŠALA Mariju Šerifović, evo o čemu se radi!

NEZAMPAĆENI USPEH SRBIJE! Konstrakta PREŠIŠALA Mariju Šerifović, evo o čemu se radi!

Ana Ðurić Konstrakta je i pre visokog plasmana na Evroviziji opčinila mnoge države, mahom u regionu, pa se njena pesma mesecima peva i sluša, a sad je to, po svemu sudeći, slučaj i sa mnogim zemljama koje su daleko od Balkana, što nije čak pošlo za rukom ni jedinoj srpskoj pobednici na Evroviziji Mariji Šerifović sa pesmom „Molitva“.

Naime, nakon što je u susednoj Hrvatskoj došla na prvo mesto na zvaničnoj listi slušanosti pesama numera “ In corpore sano“ uspela je da uđe i na muzičke liste mnogih drugih zemalja. Tako, na primer, Konstraktinu pesmu možemo videti na zvaničnim muzičkim listama Holandije (19. mesto), Islanda (15. pozicija), Litvanije (11. mesto) itd, dok je na „Viral 50“ listi najvećeg planetarnog striming-servisa Spotifaj dospela do sedmog mesta, što je dosad nezapamćen rezultat za izvođača iz Srbije.

Pesma „Molitva“ Marije Šerifović, kojom je trijumfovala na Evroviziji 2007, nije uspela da se nađe ni na jednoj od gorepomenutih muzičkih lista, a Konstrakta je, podsećamo, ovog meseca učestvovala na 66. Evroviziji i zauzela visoko peto mesto.

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);