06/12/2022

INFO

Najnovije Vesti Dana

Nenad Macanović PREVARIO NACIJU i PRODUKCIJU: Sa Miljanom VARAO devojku pre Zadruge, ona otkrila sve detalje, pa spomenula SVADBU i OBEĆANJA! (FOTO)

Nenad Macanović PREVARIO NACIJU i PRODUKCIJU: Sa Miljanom VARAO devojku pre Zadruge, ona otkrila sve detalje, pa spomenula SVADBU i OBEĆANJA! (FOTO)

youtube.com/Zadruga Official, Privatna arhiva

Nenad Macanović poznatija kao Bebica ušao je kao sadašnji dečko Miljane Kulić u rijaliti ,,Zadruga 5″ i sebe predstavio kao beiznismena sa mnogo para na bankovnim računima. Mnogi su ostali u šoku kada su videli Kulićevu pored, naizgled uglednom i mirnog biznismena. 

e-stock/K.SULEJMANOVIĆ, printscreen rtv pink

Nenad Macanović i Miljana Kulić

 

Međutim, izgleda da je Nenad sve samo ne to za šta se predstavlja u javnosti! Naime, portal INFO.rs došao je do saznanja o navodnoj Nenadovoj ljubavnoj aferi sa izvesnom Sanjom, koja nam je dostavila čak i prepiske sa Bebicom. Kako Sanja tvrdi, Nenad joj se poverio da je veza sa Kulićevoj sve dogovor i da je sve deo njene zavere. 

youtube.com/Zadruga Official

Nenad Macanović Bebica Zadruga 5

 

Želim samo da kažem da su ovo neviđene laži koje taj čovek tamo govori. Meni je pričao da je u dogovoru sa Miljanom, da su oni samo prijatelji i da je ovo sve samo marketing, kako bi sve došlo do njenog bivšeg dečka Zole. Međutim, ja sam saznala da je on običan manipulator, koji laže onu devojku i obećava joj samo laži. Ja imam dokaze, koje sam vam poslala, da sam bila sa njim i imam sve prepiske. Ja sam gospodina upoznatala 10. januara 2022. godine, tad mi je pričao da je u dogovoru sa Miljanom kako bi se ona vratila u rijaliti, ja iskreno nisam pratila rijaliti od pre, niti me je toliko zanimalo. Međutim, u medijima je izašlo kako je on nju verio i da se polako sprema svadba – govori Sanja za INFO.rs i dodaje:

On je meni govorio da su to sve laži i da je ona bila inicijator svega kako bi prašinu u medijima. Sad kako vidim otkad su ušli da nije to samo marketing pošto mi se kleo u svoju decu da oni nemaju nikakav seksualni odnos. Pričao mi je da Miljani, ne smeta što on ima pored nje i drugih i da ona njega gleda kao svog rođenog brata. Vi koji Miljanu ne znate od juče možete možda najbolje da procenite ko je lažov da li ona ili on – završava Sanja za INFO.rs. 

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);