26/11/2022

INFO

Najnovije Vesti Dana

„Nemam LEGITIMITET, narod me NEĆE“! Vojislav Šešelj se razačaran povlači sa čela srpskih radikala! U prilično lošem stanju!

"Nemam LEGITIMITET, narod me NEĆE"! Vojislav Šešelj se razačaran povlači sa čela srpskih radikala! U prilično lošem stanju!

Vojislav Šešelj je odluku o tome da se povuče sa mesta lidera ove stranke doneo zbog, kako kaže, zdravstvenog stanja u kom se nalazi, ali i zbog toga što mu ljudi u Srbiji nisu pružili podršku na izborima. 

Ja sam sad u prilično lošem stanju. Na novim izborima verovatno će stranku voditi novi predsednik. Ne osećam se dobro, a već sam dva puta na izborima odbačen od srpskog naroda i ja sam to shvatio kao krajnje vreme da se povučem – rekao je Vojislav Šešelj za Alo.

Govoreći o tome da li misli da postoji pritisak stranih ambasada da posle haške presude ne bude više u Skupštini Srbije, lider radikala kaže da je o tome razmišljao, ali nema dokaza za takvu tezu.

To je moguće, ali da je narod za mene glasao u dovoljnoj meri, ne bi to tako lako moglo da se završi – izjavio je predsednik SRS.

Šešelj kaže da više nema legitimitet za nastupe u ime Srpske radikalne stranke.

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);