ST/V.LUKIĆ

Branislav Lečić

Posle prinudne pauze zbog optužbi za silovanje mlađe koleginice Danijele Štajnfeld glumac Branislav Lečić ponovo staje pred kamere. Vredno radi na novim ulogama i posle teške godine koja je iza njega nastavlja sa glumom tamo gde je stao.

Prijava za seksualno uznemiravanje bacila ga je u medijski mrak, obeležen zabranama i odbacivanjima od strane pojedinih kolega, o čemu Lečić danas glasno govori. Ističe da su mu mnogi okrenuli leđa, ali mu je jedan veliki prijatelj i u najtežim danima ostao veran i pružio mu ruku.

youtube.com/Insajder Video

Danijela Štajnfeld

Uvek sam imao podršku Žarka Lauševića. Rekao mi je nešto duhovito i lepo: „Nadam se da ćeš me razumeti, znam i šta si i ko si i da nisi sposoban za takve stvari kako te u medijima predstavljaju, ali ja ne mogu da stupim u tvoju odbranu i da kažem svoje mišljenje jer moraš priznati da bi naslov čudno zvučao ‘Ubica branio silovatelja’. To me je mnogo pogodio i nasmejalo – priča Lečić.

ŽIVOT PRETOČEN U KNJIGU

Sa poznatim glumcem sreli smo se na promociji najnovije knjige Žarka Lauševića „Padre, idiote“ u Beogradu i tom prilikom nam je priznao da je sve što mu se u prethodnom periodu desilo ostavilo posledice na njega. Laušević je svoju životnu priču obeleženu tragedijom pretočio u knjigu, a Lečić kaže da se nada da će i on jednog dana biti u stanju da učini isto.

ST/V.LUKIĆ

Knjiga Žarka Lauševića

Mislim da su ovi događaji ostavili težak pečat na mom biću jer sam ja vrlo osetljiv čovek. Uvek sam nastojao da svojom glumom u ljudima probudim emocije, a kad vam se u životu desi da budete u glavnoj ulozi, a da to niste birali i to na način na koji se meni desilo, onda to ostavlja ozbiljne i teške posledice. Nadam se da će moj život, umetnički i ljudski, pobediti i da ću biti u stanju da pravim takvu vrstu distance da mogu da napišem i neko slovo, poput Žareta – ističe glumac.