06/12/2022

INFO

Najnovije Vesti Dana

NAPASTVOVAO DEVOJKU BEZ SVESTI: Silovatelj sa snepčeta optužen na 13 godina zatvora!

NAPASTVOVAO DEVOJKU BEZ SVESTI: Silovatelj sa snepčeta optužen na 13 godina zatvora!

Taulant Krasnići osuđen je na 13 godina nakon što je proglašen krivim da je silovao ženu u Velikoj Britaniji. Kako piše Dejli Star Krasnići je upoznao žrtvu, ženu u dvadesetim godinama, u noćnom klubu u Kingstonu, na jugozapadu Londona, u novembru 2017. Kasnije te noći zajedno su otišli ​​u njen dom, ali je žena odlučila da ode sama u krevet.

Kako se navodi, žena se sećala kako se nakratko probudila i videla Taulanta kako sedi u podnožju njenog kreveta sa telefonom u ruci, ali kada se probudila sledećeg dana njega više nije bilo. Jedan od prijatelja je kontaktirao kasnije tog dana i rekao da joj je nepoznata osoba poslala video snimak na aplikaciji Snepčet, na kojem se vidi žena kako leži gola u krevetu. Pored nje na čaršavu se video prazan omot od prezervativa.

Kako piše Dejli Star, žena je nakon toga pozvala policiju i pokrenuta je istraga, a mladić je brzo identifikovan i uhapšen, iako je tvrdio da je seksualni odnos bio sporazuman.

profimedia

Žena nije dala pristanak

U okviru istrage oduzet mu je telefon koji je pregledala policija i pronašla video-snimke seksualnog odnosa sa ženom, koja je kako se navodi, izgledala kao da je bila bez svesti.

Poruke sa Krasnikijevog telefona takođe su pokazale da je razgovarao sa prijateljima navodeći da je uzeo neke stvari iz ženinog stana i opljačkao je. Krasnići je optužen i na sudu se izjasnio krivim za krađu i voajerstvo, ali je negirao silovanje. Detektiv inspektor Džulijan Krab rekao je:

– Krasnići je znao da žena sa kojom je otišao kući nije u poziciji da pristane na seksualnu aktivnost, ali je iskoristio ovu situaciju i silovao je. Takođe je snimio ženu bez njenog znanja i to podelio na društvenim mrežama. Njegovo ponašanje je zaista odvratno i drago mi je što mu je izrečena dugotrajna zatvorska kazna koja odražava težinu njegovog prestupa. Takođe bih želeo da pohvalim ženu koju je Krasniki napao – pokazala je ogromnu hrabrost da to prijavi policiji i podrži ovu istragu i nadam se da joj ova presuda daje priliku da nastavi sa svojim životom. Svako ko prijavi seksualni prestup policiji biće ponuđena podrška specijalno obučenog službenika da im pomogne u istražnom procesu.

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);