Youtube/ RTS Pesma Evrovizije – Zvanični kanal

Konstrakta na Beoviziji

Ana Ðurić Konstrakta, ovogodišnja predstavnica Srbije na Evroviziji, svakodnevno šokira javnost izjavama, a sada je u jednoj emisiji otkrila kako se spremala za Izbor pesme za Evroviziju, te oduševila sve.

Naime, Ana je govorila o emocijama koje oseća pred takmičenje u Torinu, ali i o tome kako su zapravo tekle pripreme za nacionalni izbor za evrovizijskog predstavnika i gde su ona i njeni saradnici vežbali koreografiju za nastup.

ATA Images

Konstrakta Beovizija 2022

 

Vežbali smo kod mene u zgradi, u podrumu, pa smo se nabijali između četiri stolice. Tu smo smišljali i spremali nastup. Bilo je zabavno i bez tenzije. Za prvu probu sam kupila sapun od 40 dinara, nisam dovoljno uložila, pa su mi se ruke uništile, tri dana sam mazala kremu da bi mi se ruke oporavile – rekla je Konstrakta kroz smeh, pa priznala da oseća sreću, ali istovremeno i strah zbog Evrovizije:

Što se tiče osećanja, smenjuju se strah, panika, sreća. To je strah od nečeg novog, mislim da ga svi imamo, kad je u pitanju nešto u čemu nisi izverziran, ne znaš kako ćeš da se snađeš. Ali dobro, sve je savladivo.