08/12/2022

INFO

Najnovije Vesti Dana

KAKVA VEST! Serena Vilijams se vraća teren i to na mestu najvećih uspeha!

KAKVA VEST! Serena Vilijams se vraća teren i to na mestu najvećih uspeha!

Zbog povrede tetive propustila je olimpijski turnir u Tokiju i Ju Es open prošle godine.

Američka teniserka Serena Vilijams nagovestila je danas da bi mogla da se vrati na teren na ovogodišnjem Vimbldonu, godinu dana pošto je odigrala poslednji meč, upravo na tom londonskom grend slem turniru.

Vilijams je povredila skočni zglob u prvom kolu prošlogodišnjeg Vimbldona, morala je da preda meč Aleksandri Sasnovič iz Belorusije i teren je napustila u suzama.

Zbog povrede tetive propustila je olimpijski turnir u Tokiju i Ju Es open prošle godine, kao i ovogodišnji Australijan open.

Kako je preneo Skaj, tokom uključenja putem društvenih mreža sa NFL kvoterbekom Aronom Rodžersom na Bitkoin konferenciji, Vilijams je rekla: “Razgovaramo o mom povratku i ohrabruju me da me spreme za Vimbldon. Jedva čekam”.

Rodžers je upitao Vilijams o mogućem povratku na Ju Es open, a ona je odgovorila: “Vimbldon je pre Ju Es opena, moram prvo da igram na Vimbldonu. Uzbudljivo”.

Treći grend slem turnir u sezoni Vimbldon održaće se od 27. juna do 10. jula u Londonu. Vilijams je na tom turniru osvojila sedam titula, a poslednju 2016. godine.

Autor: