instagram.com

Folker Radiša Trajković Đani otkrio je zašto ne mora da ide u crkvu da se moli bogu, pa ispričao da njegova dva sina Miloš i Marko imaju istetovirane ikone na telu, koje on celiva i kiti ih evrima. Naime, dok je pričao da on nema tetovaže, priznao je da je ponosan što su naslednici, kao inspiraciju za tatue, odabrali verske motive s obzirom na to da su mu deca i rođena na velike svece. Zatim je do detalja opisao kako poskida sinove, pa ih okadi i prekrsti se pred njihovim tetovažama ikona i zalepi novčanice na njih.

printscreen rtv pink

Radiša Trajković Đani Amig show

 

Za sada nemam tetovaže, a da se tetoviram, stavio bih lava. Inače, moja deca su rođena na praznike, Miloš na Vavedenje, Marko na Markovdan i istetovirali su Ostrog, Bogorodicu, Marko ima Belog anđela i razne neke ikone. Jednom sam došao kući, ono, veseo, pod gasom i razmišljam svi me pitaju da li idem u crkvu, a ja nisam stigao. Kažem Slađi: „Budi decu.“ Oni došli, pitaju: „Ćale, šta je bilo“, a ja kažem: „Skidajte se dopola! Upali kandilo.“ Prekrstim se i na svaku ikonu po stotka. Posle toga Marko kaže: „Mama, kad nas tata skida opet“ – pričao je Đani u emisiji „Amidži šou“, a svi prisutni su prasnuli u smeh.

Folker je otkrio i da je u prošlosti bio zaljubljen u Suzanu Mančić i da mu je velika želja bila da se sretnu licem u lice, što mu se i ostvarilo kad je počeo da se bavi pevanjem.

Kao mlad sam se stvarno ložio na Suzanu. Kad sam snimio prvi album za ZAM produkciju, na Pinku smo se upoznali – pričao je on, pa kroz smeh odgovorio na pitanje šta joj je tom prilikom rekao, da li joj je priznao da je maštao o njoj: