e-stock/M. RAFAILOVIĆ, ATA Images

Bivša rijaliti učesnica, rediteljka i licencirani medijator Republike Srbije, Jelena Golubović, dala je svoj sud o temi koja je razdrmala našu zemlju, a u pitanju je elitna prostitucija. Na početku razgovora, Golubovićevu smo pitali da prokomentariše svoju cimerku iz rijalitija, Dušicu Grabović, za koju se sumnja da je podvodila devojke i uzimala debeli procenat, kako je INFO pisala. 

Jelena je opisala kako je doživela Dušicu dok je boravila sa njom u rijalitijima „Farma“ i „Parovi“.

E-stock

Jelena Golubović je ranije bila u rijalitijima

Kad si četiri meseca u rijalitiju i ostanu četiri nedelje svi misle da mogu da budu pobednici, a tako je mislila i ona. ali se sećam kad su dolazili muzičari, ona je sedela poluraširenih nogu da joj gledaju ribicu. Dušica je meni delovala kao da je transvestit, kad god sam je videla bez šminke, sa grubim licem. Inače, gde ona peva, šta peva, nisam skroz ispratila, Ja ne mogu da cenim nekoga ko nema svoju profesiju i ko vrti dve rečenice u krug, poput Dušice. Moji prijatelji su hiperintelignetni, a sa ljudima iz rijalitija se ne družim, sa njima boravim jer moram u tom trenutku – rekla nam je Jelena na početku razgovora.

ATA Images

Za Dušicu Grabović se priča da podvodi devojke

Rediteljka je potom prokomentarisala snimak koji se pojavio u javnosti, na kome Dušica navodno ugovara posao sa momkom koji traži devojke za žurku.

Šta je ona, glumica, pa je vežbala dramski tekst? – upitala nas je Jelena.