06/07/2022

INFO

Najnovije Vesti Dana

IZBAČENA je iz Granda, a onda je POBEGLA u Ameriku: Pevačica otkrila ISTINU koja se krije iza njenog NESTANKA!

IZBAČENA je iz Granda, a onda je POBEGLA u Ameriku: Pevačica otkrila ISTINU koja se krije iza njenog NESTANKA!

printscreen

Pevačica Marija Mara Stojadinović je nestala sa scene kada ju je Saša Popović 2006. izbacio iz „Granda“ zbog toga što su u medijima objavljene njene slike u toplesu.

printscreen

Marija Mara Stojadinović, Grand

Pevačica je sada rešila na društvenoj mreži Tik Tok da ispriča šta se zapravo tu dogodilo, i zašto se naglo preselila u Ameriku.

Pojavile su se te neke paparaco fotografije u toplesu, tada je to bilo kao vauu, mislim ono što danas sve možemo da gledamo i da vidimo – ja sam mala maca i to ona što nije naučila ni da mjauče još, tako da to nije nikakav razlog da neko nekoga progoni ili izbaci, i ne znam ni ja šta – započinje Marija, pa dodaje:

printscreen

Marija Mara Stojadinović, pevačica

To se jednostavno nije ni desilo. Taj čovek, Saša Popović, mene nikada u životu nije zvao i rekao: „Marija Maro ti si izbačena iz Granda“ i tako dalje. Mi smo naravno o tome porazgovarali kada se to desilo, bilo je nek se slegne prašina, a ja sam tada pripremila pesmu za festival koja nije ni izašla – priča Marija, a potom je otkrila i šta se desilo pa se odselila u Ameriku:

printscreen

Marija Mara Stojadinović, pevačica

Moja mama živi u Čikagu dugo i brat je isto tada bio u Americi i ja sam dobila poziv od ambasade da se pridružim svojoj porodici. Sve se dešavalo nekako u isto vreme. A kada obavite razgovor imate određeno vreme do kada možete da odete, ne mogu ja da kažem e izvinjavam se samo da ispravim krive drine oko toplesa pa ću da dođem. I ja sam došla i pridružila se svojoj porodici. To je čitava misterija – istakla je Mara, a za sam kraj je otkrila u kakvim je odnosima sa Sašom Popovićem nakon svega:

– Između Saše i mene nema zle krvi čula sam da me pozdravlja i da priča da živim u Čikagu i da pevam – završila je pevačica.

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);