17/05/2022

INFO

Najnovije Vesti Dana

FONDACIJA „ZA SRPSKI NAROD I DRŽAVU“ RASPISALA KONKURS ZA NAJBOLJI ESEJ! Cilj da se studenti podstaknu na kreativno i kritičko razmišljanje!

FONDACIJA "ZA SRPSKI NAROD I DRŽAVU" RASPISALA KONKURS ZA NAJBOLJI ESEJ! Cilj da se studenti podstaknu na kreativno i kritičko razmišljanje!

Teme ovogodišnjeg konkursa su „Međunarodno pravo i međunarodna pravda“ i „Upravljanje krizama- izazovi za stabilnost države“. Za najbolje radove obezbeđene su novčane nagrade:

 

  •  I mesto (170.000,00 RSD);
  •  II mesto (100.000,00 RSD);
  •  III mesto (70.000,00 RSD)

Pravo učešća na konkursu imaju studenti svih fakulteta društveno-humanističkih nauka na osnovnim i master akademskim studijama iz Republike Srbije.

 

Rok za prijavu na konkurs je do 10. juna 2022. godine. Esej sa pratećom dokumentacijom poslati elektronskim putem, na mejl office@fondacijasnd.rs. Prijave radova nakon naznačenog datuma neće biti razmatrane.

 

Najbolji eseji biće odabrani od strane članova stručnog žirija. Rang lista biće objavljena 25. juna 2022. godine, na sajtu Fondacije „Za srpski narod i državu“ na veb adresi https://fondacijasnd.rs/.

 

Detaljne informacije o konkursu, uslovima, kriterijumima i procesu selekcije, dostupne su na sajtu Fondacije „Za srpski narod i državu“ na veb adresi https://fondacijasnd.rs/.

BONUS VIDEO:

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);