05/12/2022

INFO

Najnovije Vesti Dana

Evo kako se provode PEDOFILI u SRPSKIM ZATVORIMA! Bivši čuvar u CZ-u kaže da ne postoji ni promil šanse da ih neko zaštiti! JEZIVO!

Evo kako se provode PEDOFILI u SRPSKIM ZATVORIMA! Bivši čuvar u CZ-u kaže da ne postoji ni promil šanse da ih neko zaštiti! JEZIVO!

Bivši čuvar u Centralnom zatvoru Jordan Antonić otkrio je kroz kakve torture prolaze optuženi za pedofiliju i sa kakvim slučajevima se on tokom svog radnog veka susretao.

Antonić se uključio u program i prisetio se svog prvog susreta sa osuđenim za pedofiliju u Centralnom zatvoru (CZ), pukovnika u penziji.

Što se tiče mog radnog veka u CZ, prvi slučaj dogodio se 1982. godine, kada je priveden pukovnik u penziji. U to vreme se nije mnogo znalo o pedofiliji. Ja sam učestvovao u istrazi šta je radio i kako je namamljivao decu. On je odlazio u drugi deo grada da ga ne prepoznaju, u parkove gde su se deca igrala.Prvi dan bi im delio čokoladice, drugi dan je dolazio i deca su trčala prema njemu da im da slatkše. On je odvajao devojčice i dečake i počinjao da ih pipa. Treći dan je žena, koja je to primetila, prijavila slučaj policiji. On je doveden u zatvor, imao je tada oko 70 godina – ispričao je bivši čuvar u Centralnom zatvoru.

– U zatvoru je teško za pedofile pošto ih ti stari kriminalci mrze i ne postoji način da ih zaštitimo tokom boravka u ćeliji. Dok suđenje traje oni se smatraju nevinim, a kada se osude, šalju ih u grupne sobe gde doživljavaju strašne torture, mučenje i silovanje, kako bi videli kako se osećaju nemoćni koji su napadani – rekao je Antonić.

Antonić se potom podsetio i svog drugog slučaja, mladića koji je imao svega 19 godina u momentu kada je optužen za pedofiliju.

Istakao je da ga je posebno pogodio taj slučaj jer je mladić koji se našao na listi pedofila upisao Pedagoški fakultet.

profimedia

Zlostavljanje dece, Ilustracija

Drugi slučaj je veoma interesantan, `94 uhapšen je mladić od 19 godina koji je pedofil. Sve kolege su bile u šoku da tako mlad dečko može biti pedofil. On je bio jako lukav, on je igrom zavodio, konkretno žmurkama. Rekao je da se krio sa decom i onda devojčice i dečake pipa u žbunju. Jedan roditelj ga je uhvatio jer šta će mladić sa 19 godina da se igra sa decom od 5 godina. On je doživeo u zatvoru tešku torturu, zatvorenici su mu rekli „napadaš decu od 5,6 godina, e sad ćeš da vidiš kako ćemo mi tebe“. On je sve vreme bio u ćošku, nije smeo da sedi sa njima i doživeo je strašnu torturu u CZ. Interesantno je što je to bio mlad čovek. Šokiralo me je što je on upisao pedagošku školu, kako bi radio sa decom – rekao je Antonić.

Bivši čuvar u CZ-u tvrdi da su pedofili obično visoko obrazovani ljudi.

Bilo je i slučajeva povratnika, na Košutnjaku. Čovek visok 2 metra, 150 kg. I moram da kažem, to su obično visoko obrazovani ljudi. Taj čovek sa Košutnjaka je ekonomista. Nikada nisam čuo da je neki seljak pedofil, a ovo su bolesnici koji napadaju decu od 5,6 godina, kažu preko 10 godina deca su stara za njih – ispričao je Jordan Antonić.

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);