08/12/2022

INFO

Najnovije Vesti Dana

Eva Ras progovorila o ELITNOJ PROSTITUCIJI: Glumica bez dlake na jeziku otkrila sve o POZNANSTVU sa Dajanom Tripunović! (FOTO)

Eva Ras progovorila o ELITNOJ PROSTITUCIJI: Glumica bez dlake na jeziku otkrila sve o POZNANSTVU sa Dajanom Tripunović! (FOTO)

ST/Vladimir Lukić, Instagram.com printscreen

Naša cenjena glumica Eva Ras poznata je u javnosti kao dama bez dlake na jeziku, te smo je kontaktirali po pitanju elitne prostitucije. Eva je ovog puta progovorila o elitnoj prostituciji, o temi koja već nedeljama unazad drma domaću javnost. 

printscreen/youtebe.com

Eva Ras

 

Za Vesti.rs Eva Ras bez trunke suzdržavanja, otkrila je da je za legalizaciju prostitucije, pa progovorila sve o poznanstvu sa uhapšenom misicom Dajanom Tripunović. 

youtube.com/printscreen

Eva Ras

 

Godinama se zalažem da se prostitucija bude legalizovana i da ne k*nj*mo okolo šta treba i kako treba. Ako je to legalizovalo, sve je u redu, a sve civilizovane zemlje imaju legalizovane prostitutke. Ćićolina u Italiji je bila u Skupštini, a bila je u prostituciji, ja ne tražim ne znam šta za te devojke – govori Eva Ras za Vesti.rs i dodaje:

– Videla sam ovu Tripunovićku, ne može tako neko da se obeleži da mora da beži iz zemlje. Ja tu ženu sam sretala, to je jedna ljupka, draga žena, sad su je stavili na tapet da je prostitutka. Ima to da je prostitucija greh, ma dajte, prostitucija prati čovečanstvo od kada je civilizacije i sad ćemo mi kodekde da postavljamo. Marija Magdalena se bavila time i nije bila isključena iz toga. Ne možete ukinuti nešto što prati čovečanstvo! To je isto kao da je droga i alkohol zabranjena, za to ne mogu da se borim zaista, ali ovde se radi o živim ljudima. 

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);