05/12/2022

INFO

Najnovije Vesti Dana

EMIR KUSTURICA PROGOVORIO O ČESTIM SVAĐAMA U BRAKU: Ovo do sada niko nije znao, KAKO STARIM SVE VIŠE MI SUZE TEKU, nekada je tako i BOLJE!

EMIR KUSTURICA PROGOVORIO O ČESTIM SVAĐAMA U BRAKU: Ovo do sada niko nije znao, KAKO STARIM SVE VIŠE MI SUZE TEKU, nekada je tako i BOLJE!

Emir Kusturica je četiri decenije u skladnom braku sa suprugom Majom.

Imaju dvoje dece Stribora i Dunju. Supruga se Maja retko pojavljuje javnosti, tek se ponekad može videti kad prošeta ruku pod ruku sa čuvenim scenaristom, ona je oduvek bila stub porodice, iako posle toliko vremena imaju dosta trzavica, on je otkrio da mu je ona bila velika podrška kad je uplovio u svet filma, te da im se odnos nije mnogo promenio od početka veze.

– Među nama je jednaka želja za viđanjem kao nekada. Postoje duži periodi kada smo zajedno. A opet, svi su vezani za naše projekte. Onda je taj životni pečat kao u dramskoj radnji kod Sofoklea, sa tri linije. Tako i u mom životu postoje tri linije koje teku istovremeno gde su stvaralaštvo, privatni i zajednički život u okviru porodice grupisani, i možda su jedan od elemenata koji produžavaju takav život. Možda do toga dovodi i to što Maja i ja u porodici nemamo nikakva pravila. Postoji jedan prirodan autoritet, koji se poštuje, ali manje-više sve se nekako podrazumeva. Uz razgovor uvek primirimo sve češću ostrašćenu prepirku. Primetio sam kako starim, da mi sve lakše tada suza poteče na oko, kažu da to ide sa godinama. Nekada je i dobro da je tako, mislim da je najvažnije u ljudskom životu da čovjek bude sve u jednom. Da bude romantičan, nežan, da bude grub, tačnije da u jednoj ljudskoj napravi postoje svi elementi implozije i eksplozije. Mada u mom slučaju supruga voli kada sam više ovo prvo, romantičan – izjavio je ranije čuveni reditelj, prenosi Story.

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);