08/08/2022

INFO

Najnovije Vesti Dana

DVA MOTIVA ZA UBISTVO: Jezivi detalji likvidacije pilota u Jakovu, osumnjičen kuvar

DVA MOTIVA ZA UBISTVO: Jezivi detalji likvidacije pilota u Jakovu, osumnjičen kuvar

Pucnjava se dogodila u večernjim časovima u Ulici braće Žigić kada je Vuk, prema rečima očevidaca, došao pred kuću Đure N., koji mu je navodno dugovao novac. Vuk je navodno bio u društvu svog brata i drugova, a hteo je da osumnjičenom oduzme „golf 4“ na ime duga. Izvor Kurira kaže da je u ulici nastao haos kada su Đuri, koji je po zanimanju kuvar, zatražili ključ od automobila.

Kada je Vuk prišao dvorištu u kome Đura živi sa porodicom, kuvar je iz automobila izvadio „kalašnjikov“ i počeo da rešeta. On je pogodio Vuka u stomak, a hici koji su leteli po ulici oštetili su još dva parkirana vozila u ulici – priča izvor:

Pobili se u klubu

– Vuk je pao kao pokošen, a brat i drugovi su ga ubacili u kola i odvezli u bolnicu, gde je posle nekoliko sati preminuo. Đura N. je posle zločina odmah seo u kola, koja je ubijeni navodno hteo da mu uzme, i pobegao. Motiv zločina su, prema rečima izvora iz istrage, navodna dugovanja koja je Đura N. imao prema Vuku.

Photo by rawpixel on Unsplash

Leš/Ilustracija

Za sada je nejasno da li je kuvar od Vuka uzeo pozajmicu ili su ga reketirali iz njima znanih razloga. Pre izvesnog vremena Đura i njegov otac pobili su se sa Vukom u jednom poznatom lokalu u Jakovu, pa je policija otišla tamo i preuzela snimke sa kamera kako bi se utvrdilo šta se zaista dogodilo – priča izvor Kurira i dodaje da je očigledno da su osumnjičeni i ubijeni bili u sukobu.

KOMŠIJE: Ubijeni bio pristojan mladić

Vuk je živeo u Beogradu, a komšije iz njegove zgrade kažu da je porodica otišla iz stana u nedelju uveče, kada su čuli da je teško ranjen. – On je živeo ovde sam, a znamo ga od rođenja. Kada se čulo da je upucan, svi njegovi su se pokupili i otišli i više se nisu vraćali. U šoku smo zbog svega što se dogodilo, još uvek ne možemo da poverujemo da je ubijen – pričaju komšije: – Vuk je završio školu za pilota u Vršcu, a koliko znamo, radio je u jednoj firmi. Bio je pristojan mladić prema svima u zgradi. Nije važio za kriminalca, niti nekoga ko se bavi mutnim poslovima.

Međutim, postoji i druga verzija događaja.

pixabay.com

Policija

Navodno je Vuk pretukao Đuru u jednom lokalu, a kada je u nedelju došao kod svog brata koji živi u istoj ulici, Đurin otac je izašao i prišao mu kako bi se razračunali. Vuk je tada udario Đurinog oca, pa je mladić zapucao iz dvorišta – tvrdi izvor Kurira.

Brat ubijenog Vuka saslušan je u policiji kao očevidac nemilog događaja.

Mislim da ga je metak pogodio u stomak, nismo mogli ništa da sprečimo, ali nas nije povredio. Ranjenog Vuka sam ubacio u automobil i odmah odvezao u Dom zdravlja u Surčinu. Bio je u teškom stanju – navodno je ispričao brat. On nije govorio o motivima sukoba.

Komšije osumnjičenog Đure N. kažu da su iznenađeni zločinom jer mladića znaju kao momka za primer.

On je završio kuvarsku školu i radio je po najelitnijim hotelima. Igrao je i folklor i bio vrlo uspešan u tome, proputovao je dosta s tim folklorašima. Svake zime je plivao za časni krst. Ovde živi sa porodicom i šokirani smo time što se dogodilo. Odakle mu oružje, niko ne zna – kažu komšije.

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);