30/06/2022

INFO

Najnovije Vesti Dana

Dušica Jakovljević zvala Tašketa u POLA 5 UJUTRU! Sledeći dan usledio je poziv od Viki, pevačica joj postavila samo JEDNO PITANJE!

Dušica Jakovljević zvala Tašketa u POLA 5 UJUTRU! Sledeći dan usledio je poziv od Viki, pevačica joj postavila samo JEDNO PITANJE!

printskreen/pink TV/ST/N. MANDIĆ

Voditeljka Dušica Jakovljević gost je u emisiji “Amidži šou“ gde je prepričavala detalje pojedinih provoda i pijanstava, pa tako otkrila da je jednog posebno sramota, a vezan je za Viki Miljković i njenog supruga Tašketa.

– Moram da navedem Zlatibor u jednom lokalu gde sam bila koji se nalazi iza ćoška. Ja sam nastavila pravo i izgubila sam se. Ja se napijem od dve čaše vina – počela je Dušica, pa dodala:

printskreen/pink TV

Dušica Jakovljević o pijanstvu

– Ja sam bila pre tri godine sa najboljim drugarima na splavu na Novom Beogradu, toliko smo bili veseli, svi su se ponapijali. Sada jedan je otišao i nije poneo telefon, za njim drugi, nismo znali gde su, ja sednem u kola, nisam bila pijana i ovaj nedostupan. Koga ću, ja uzmem da zovem 20 puta, piše na telefonu „Taske“, ja ga zovem u pola pet ujutru i niko se ne javlja. Sledeći dan oko jedan meni zvoni telefon i piše: „Viki Miljković“. Kaže ona: „Ljubavi, pa zašto si zvala Tašketa u pola pet?“ Meni je toliko bio blam. Pozdravljam ih puno – ispričala je Dušica.

BONUS VIDEO

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);