17/05/2022

INFO

Najnovije Vesti Dana

DRŽAVA MISLI NA BUDUĆNOST SRPSKOG SPORTA! U poslednjih pet godina podeljeno više od 2,1 milijarde dinara za sportske stipendije! Udovičić potpisao 400 novih ugovora!

DRŽAVA MISLI NA BUDUĆNOST SRPSKOG SPORTA! U poslednjih pet godina podeljeno više od 2,1 milijarde dinara za sportske stipendije! Udovičić potpisao 400 novih ugovora!

Ministar Vanja Udovičić je u svom obraćanju stipendistima čestitao na uspesima koje su postigli i istakao da će država nastaviti da ulaže u najtalentovanije sportiste koji našoj zemlji donose ne samo medalje, već i doprinose da se još više podigne ugled naše zemlje u svetu.

MOS

 

Malo je reći da smo ponosni na vas i na vaše uspehe. Vi ste razlog zbog koga se Srbija raduje, vaša dostignuća i medalje će se pamtiti, a vaše priče će se prepričavati dugi niz godina i služiti kao inspiracija budućim generacijama. Svaka uspešna osoba ima drugačiji plan, san i strategiju da stigne do svog cilja, ali postoji jedna stvar koja je zajednička za sve koji to i ostvare, a to je da nikada ne odustaju. Prepoznajemo vaš potencijal da idete dalje i nižete nove uspehe i da ste baš vi oni koji nikada ne odustuju i koji će sve svoje ciljeve da ostvare – istakao je u svom obraćanju ministar Udovičić.

U ime stipendista, prisutnima se obratila juniorska balkanska šampionka u skoku uvis, Angelina Topić, zatim reprezentativac Srbije u basketu 3 na 3, Dejan Majstorović, kao i naš proslavljeni paraolimpijac Nebojša Đurić, koji su se zahvalili na podršci i naglasili da je čast i privilegija biti sportski stipendista u Srbiji.

Prisutnima se obratila i dvostruka, aktuelna olimpijska šampionka u taekvondou, Milica Mandić koja je podelila svoje bogato sportsko iskustvo sa novom generacijom stipendista.

MOS

 

U prethodnih pet godina dodeljene su stipendije za skoro 3.000 sportista u iznosu većem od 2,1 milijarde dinara.

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);