25/09/2022

INFO

Najnovije Vesti Dana

„DRŽAO ME JE U ZLATNOM KAVEZU, A JA NEĆU DA BUDEM U NEKOM GVOŽĐU“: Vendi otkrila zašto je raskinula s Šešeljem!

"DRŽAO ME JE U ZLATNOM KAVEZU, A JA NEĆU DA BUDEM U NEKOM GVOŽĐU": Vendi otkrila zašto je raskinula s Šešeljem!

Foto: Damir Dervišagić, Filip Plavčić

Političar Vojislav Šešelj otkrio je jednom prilikom da je sa pevačicom bio u vezi dva meseca, dok Vendi tvrdi da je njihova veza trajala godinu dana.

„Sa njom sam bio u vezi 1991. godine. Bila je to lepa veza, nije trajala dugo, oko dva meseca. Ja se držim dva principa, svaku ženu sa kojom sam u životu bio iskreno sam voleo. Pa koliko je trajalo, trajalo je. I svaki put kada bi dolazilo do raskida, žene su mene napuštale, ne ja njih. I ja se držim ta dva životna principa večito. Sada nismo u kontaktu“, ispričao je političar za domaće medije.

Vojislav Šešelj
foto: Printscreen

Pevačica je otkrila i kako je došlo do kraha njihove ljubavi:

„Kod mene nema tih ribolovačkih priča da je bilo ko slao helikopter po mene. Zna se da sam nešto više od godinu dana bila u vezi sa Vojislavom Šešeljem. Odgovarao mi je jer je u to vreme bio inteligentan, pa smo se međusobno dopunjavali. Posle se ispostavilo da nije baš tako, ali da ne ulazimo sad u te političke teme.“

Vendi je istakla da je glavni razlog njihovom rastanku bila njena želja za slobodom i težnja da izgradi sebe.

„Raskinuli smo jer sam ja imala potrebu sebe da gradim, a ne da budem u zlatnom kavezu. Mene zlatni kavez nikada nije zanimao. Nisam želela da žrtvujem svoj život zbog nekog gvožđa, skupih automobila, letovanja“, rekla je Vukelićeva u emisiji “Sve po spisku sa Škundrićem”.

Podsetimo, Vesna je nedavno objavila knjigu „Misterija crne žene“, a glavna tema ovog dela je magija, kao i sukobom dobra i zla.

„Čovek uvek mora da ima plan A, plan B, plan C… Moj plan B je bila knjiga, ja sam počela da pišem i pre nego što se ovo čudo desilo. Čovek ako je multipraktik i talentovan, mora da bude na više frontova. Važno je da se nešto radi i knjiga je za spasenje duša ljudi. Knjiga je pisana pod blagoslovom mog duhovnika i ja sam u njoj dala recept kako da se zaštitimo od zla koje nam dahće za vratom“, rekla je ona za „Grand“.

(INFO)

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘322513038446696’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);
fbq(‘track’, ‘ViewContent’, {content_ids: ‘1111019’, content_type: ‘product’});