30/06/2022

INFO

Najnovije Vesti Dana

Dragojevići na stubu srama! Bivši ljubavnici prave veselje: Dupla svadba u „Zadruzi, Dalila i Car, Dejan i Aleks venčavaju se u nedelju!

Dragojevići na stubu srama! Bivši ljubavnici prave veselje: Dupla svadba u "Zadruzi,  Dalila i Car, Dejan i Aleks venčavaju se u nedelju!

Naime, Veliki Šef obavestio je zadrugare da će se u nedelju odigrati dve svadbe, a oni su birali prvi par i odlučili da to budu Dalila Dragojević i Filip Car. Za drugi par glasala je publika i situacija se dodatno zakuvala kada je obelodanjeno da će to biti Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić. Dalilu je ovo očigledno pogodilo, a sve je kulminiralo tokom burne svađe s Filipom, te je tvrdila da neće na taj način da se uda.

Printscreen Youtube Zadruga Official

Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić

 

– Ja svadbu otkazujem. Ne želim da do najsrećnijeg dana doživljavam najveće uvrede. Danas sam ponovo pala u depresiju zbog Filipa – besnela je ona i objašnjavala da do matičara neće doći, a Car je tvrdio kako se po ko zna koji put samo folira:

– Njoj bi pre bubreg otkazao nego svadba da se otkaže. Ja sam oduševljen što će biti svadba. Hajde da to napravimo i odradimo!

– Da mi je neko rekao da ću se udati istog dana kad mi se i bivši suprug ženi, ne bih mu verovala – jadikovala je Dragojevićka, što je razbesnelo Dejana, koji je razvezao jezik:
– Ona je mene i tokom braka varala! Prevarila me je sa Mladenom. Ja nisam znao mnoge stvari, zaljubio sam se u takvu kurvetinu. U jedan flertuje sa Anđelom, pa se valja u izolaciji…

Nakon celodnevne drame deluje da se Dalila pomirila sa sudbinom i predstojećim venčanjem, a zadrugari su u više navrata međusobno komentarisali da nema šanse da nedelja prođe bez velike drame.

Printscreen Youtube Zadruga Official

 

Dia: Dalila se je*ala za 20 franaka i večeru

Nova učesnica Zadruge Dia Kostić iznela je ozbiljne optužbe na račun Dalile Dragojević. Ona tvrdi da se Dragojevićka bavila prostitucijom, a da je za te priče čula od poznanika.

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);