18/05/2022

INFO

Najnovije Vesti Dana

Doktori joj nisu davali ni JEDAN POSTO šanse da PREŽIVI, ali on je VEROVAO u nju! Muž Maje Žeželj nije odustajao ni na trenutak od supruge: Isplačem se, pa je obiđem!

Doktori joj nisu davali ni JEDAN POSTO šanse da PREŽIVI, ali on je VEROVAO u nju! Muž Maje Žeželj nije odustajao ni na trenutak od supruge: Isplačem se, pa je obiđem!

Voditeljka Maja Žeželj prošla je kroz životnu dramu, kada su svi, pa i doktori mislili da neće preživeti, svi osim njega. Njen suprug Ivan Stanković marketinški stručnjak i voditelj verovao je da će njegova supruga preživeti, iako su mu svi govorili drugačije.

youtube.com/printscreen

Maja Žeželj

Naime, Maji je pre nekoliko godina pozlilo na poslu i tada joj je dijagnostikovan težak oblik sepse, a doktori joj nisu davali nikakve šanse da preživi.

— Nakon što je pala u komu lekari su mi rekli da ako pregura noć, ima dva ili tri odsto šanse da preživi — prisetio Ivan i dodao:

— Najteže mi je bilo zbog dece, jer su bili jako mali. Objasnio sam im je da je mama u bolnici i sve vreme sam se pripremao za taj najgori scenario. Kad god bih dolazio u bolnicu prvo bih otišao do lekara koji obično nisu imali pozitivne procene, a onda bih otišao u svoja kola da se isplačem. Tek nakon toga bih ušao kod nje u sobu da je obiđem — rekao je Stanković koji je svakodnevno doktore pitao za nadu:

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);