13/08/2022

INFO

Najnovije Vesti Dana

Devojka SVIREPI UBICA opet pred sudom?!

Ćerka političara osuđena na 30 godina zatvora za ubistvo starice! Njen komentar će vas ostaviti BEZ TEKSTA!

Više javno tužilaštvo u Beogradu žaliće se na danas izrečenu prvostepenu presudu Jeleni Špagović(28) za ubistvo Majde Garović jer smatraju da je zaslužila strožu kaznu, odnosno maksimalnu.

Uložićemo žalbu na presudu kojom je danas na 30 godina zatvora osudjena okrivljena Jelena Špagović zbog krivičnog dela teško ubistvo – najavili su iz Višeg javnog tužilaštva. 

Tužilaštvo će, kako navode, tražititi da se presuda preinači u delu odluke o kazni, i okrivljenoj izrekne maksimalna kazna za to krivično delo od 40 godina zatvora, imajući u vidu pokazanu bezobzirnost i svirepost okrivljene prilikom izvršenja krivičnog dela, kao i nemoć žrtve Majde Garović da pruži otpor, a koja je u tom trenutku imala 80 godina.

Podsetimo, Jelena Špagović, inače ćerka prošle godine tragično preminulog desničara Saše Dujovića u junu 2019, ubila je kuhinjskim posudjem deviznu penzionerku Majdu Garović kojoj je dugovala novac.

Nakon što je usmrtila ubica, inače majka maloletnog deteta i medicinski radnik po struci, svoju žrtvu je opljačkala skinuvši nakit sa nje, pa je spakovala u kofer i prevezla do Krčedina gde je zapalila u kontejneru.

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);