ST/V. LUKIĆ

Muzičar Milić Vukašinović vodio je buran život, a jedna tragedija obeležila mu je život – njegova ćerka koja je bila heroinski zavisnik pronađena je mrtva 2018. godine. Milić je svojevremeno pričao o bolnoj tragediji koja je promenila njegov život iz korena.

Naime, pevač je otkrio da je Maju u svet droge uvek tadašnji dečko, nakon čega je usred kriza dizala ruku na majku. 

Printskrin/RTV PINK

Milić Vukašinović

 

Moja ćerka je imala 14 godina kada je ta priča počela. Ona je ratno dete i generalno je u Sarajevu dosta dece izvršilo samoubistvo, jako lako se dolazilo do tih najtežih droga u to vreme. Zaljubila se u jednog dečka koji je bio izuzetno lep, svirao je bubnjeve, bio je veoma talentovan i stalno su se družili… Bilo mi je sasvim normalno da malo popije pivo ili ‘produva travu’. Međutim, taj dečko i svi njegovi drugari su već bili na heroinu. Narkomani se vode mišlju: ‘Što bih samo ja bio na igli, kad može još neko pored mene’. E tako je on nju navukao. Prvo sam pomislio kada je dolazila kući nekako čudna da je bila malo mamurna, da je popila malo više piva i duvala, dok nisam provalio da je u pitanju heroin, a tada je već bilo kasno„, rekao je on i dodao da je tada napravio kobnu grešku kupivši joj stan.

Sećam se da me je molila da joj iznajmim stan, da neće da se drogira više. Ja joj iznajmim stan, to je bilo narkomansko leglo. Nisu ni dva dana sastavili tu. Vera je tri dana sređivala taj stan– ispričao je Milić i dodao da mu je Maja u stanju deprimiranosti je rekla: „Ja ne mogu da imam normalnog dečka, samo narkomana“.