08/08/2022

INFO

Najnovije Vesti Dana

Besplatni treninzi sportistima kojima je to potrebno u Ahileju!

Besplatni treninzi sportistima kojima je to potrebno u Ahileju!

Predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek i predsednik Bodi bilding i fitnes sportskog kluba Ahilej Aleksandar Đorđević potpisali su Ugovor o poslovno – tehničkoj saradnji, kojom je omogućeno da sportisti koji nemaju mogućnosti, a prijave se preko svojih nadležnih nacionalnih granskih saveza Sportskom savezu Srbije, besplatno treniraju u najbolje opremljenim teretanama.

– Želim da čestitam najpre Savezu Srbije za bodi bildinga ,fitnes, bodi fitnes i aerobik na uspesima koje su najmlađi takmičari proteklog vikenda ostvarili na Svetskom prvenstvu koje je odlično organizovano u Čačku. Dugogodišnju saradnju najpre kroz projekat edukacije fitnes trenera želeli smo da proširimo. Sada su u centru pažnje talentovani sportisti kojima želimo da omogućimo još bolje uslove za trening. Kao društevno odgovorna organizacija Sportski klub Ahilej ponudio je besplatne treninge u svojim teretanama za one sportiste koji nisu u mogućnosti sami da finansiraju dodatne treninge. Drago nam je što se ljudi dobre volje, poput Aleksandra Đorđevića, javljaju i žele da zajednički pomognemo srpskom sportu. Ovo je mali korak i nadam se da će ova saradnja biti uspešna i proširena novim idejama – rekao je Štefanek.

Generalni sekretar SSS Goran Marinković osvrnuo se na Svetsko prvenstvo u Čačku

– Uvek se radujemo novim medaljama, ovoga puta čestitamo na osvojenom zlatu Zoranu Kiriću (do 7 godina), na dve bronzane medalje Iskri Savić (do 7 godina) i Jovani Jovičić (do 15 godina) – rekao je Marinković i dodao da je tokom tri godine edukovano preko 150 fitnes operativnih trenera koji drže besplatne treninge za dame u okviru akcije „Budi zdrava – vežbaj sa nama“.

– Želimo da nastavimo da sprovodimo besplatnu rekreaciju za žene i to u preko 30 opština širom Srbije. A ovakav vid poslovno – tehničke saradnje omogućiće i sportistima da imaju još treninga. Verujemo da zajedničkim snagama možemo mnogo toga da postignemo. Saradnici iz Saveza Srbije za bodi bildinga ,fitnes, bodi fitnes i aerobik na čelu sa Goranom Ivanovićem uvek su tu za sprovođenje novih ideja i unapređenje sporta – zaključio je Marinković.

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);