19/08/2022

INFO

Najnovije Vesti Dana

BEOGRAĐANKA ZAROBLJENA NA AERODROMU U PARIZU! Tri dana ne može da dobije kofere, avio-kompanija ne odgovara na mejlove,a telefoni im ne rade!

BEOGRAĐANKA ZAROBLJENA NA AERODROMU U PARIZU! Tri dana ne može da dobije kofere, avio-kompanija ne odgovara na mejlove,a telefoni im ne rade!

Ona kofere nije dobila već tri dana, avio-kompanija ne odgovara na mejlove, a telefoni im ne rade.

Štrajk u avio-kompanijama izazvao je kolaps na aerodromima širom Evrope, ljudi su zaglavljeni na aerodromima, letovi kasne, otkazuju se u poslednjem trenutku, a zbog nedostatka radnika dešavalo se i da putnici ne dobiju sovje kofere po tri dana. 

A. M. (35), je preko Beča krenula za Pariz austrijskom kompanijom „Austrian airlines“, a probleme u avio-saobraćaju osetila je i na svojoj koži, prenosi Kurir.

Stigli smo u Pariz i tri dana od dolaska još nismo dobili kofere pa smo zbog toga prinuđeni da peremo čarape i donji veš u hotelu. U istoj smo garderobi tri dana. Avio-kompanija ne odgovara na mejlove, telefoni im ne rade, bukvalno nam ništa drugo ne preostaje nego da sedimo i molimo se Bogu – kaže zabrinuta Beograđanka i dodaje da se obratila našoj ambasadi u Beču.

Savetuje sve građane da u ovim trenucima nikako ne putuju avio-saobraćajem, a pogotovo ne letovima koji imaju presedanje, prenosi Kurir.

Ovo čekanje kofera i po nekoliko dana se dešava upravo na takvim letovima koji imaju presedanje. Ne krećite avionom nikuda jer je na pojedinim aerodromima je pravi haos. Proći ćete kao bosi po trnju – poručila je putnica.

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);