05/12/2022

INFO

Najnovije Vesti Dana

BEOGRAD JE SVET: Delegacija potvrdila – srpska prestonica je spremna za završni turnir Evrolige!

PROMENAMA KRAJA NEMA: Evroliga ima nove protokole!

Tim povodom u Beogradu je boravila delegacija Evrolige, a predsednik Organizacionog odbora Evrolige Goran Šašić je izjavio:

– Održana je serija sastanaka. – Izvršili smo sve neophodne tehničke probe i prošli kroz sve segmente organizacije završnog turnira Evrolige. Obišli smo i sve lokacije, a osim Štark arene tu mislim i na Halu sportova „Ranko Žeravica“ koja će biti domaćin finalnog Evroliginog turnira za juniore, Savski trg na kome će biti organizovana fan zona, kao i hotele koji su predviđeni za učesnike i zvaničnike. Sa predstavnicima Evrolige usklađeni su svi planovi i programi, sinhronizovane ideje u zabavnom i promotivnom smislu, koji treba da upotpune ceo događaj. Sa zadovoljstvom mogu da konstatujem da organizacija ovog košarkaškog spektakla ide u odličnom pravcu – istakao je Šašić, a prenosi „Objektiv“.

Poseban fokus bio je na detaljima koji se tiču organizacije samih utakmica.

– Tokom posete delegacije Evrolige, planirana je i organizovana test utakmica, kako bismo napravili simulaciju svega onoga što nam predstoji. U Štark areni već je postavljen novi parket, koji je namenski urađen samo za Fajnal-for. Takođe, proverena je ispravnost svih tehničkih uređaja i utvrđene sve pojedinosti oko ceremonije dodele priznanja – objasnio je Šašić.

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);