30/06/2022

INFO

Najnovije Vesti Dana

Aleks ORGIJALA u stanu! Sa TRI DEVOJKE imala GRUPNJAK!

Aleks ORGIJALA u stanu! Sa TRI DEVOJKE imala GRUPNJAK!

INFO.rs

Zadrugarka Sandra Bajić poznatija kao MC Aleks trenutno je u turbulentnom odnosu s Jovanom Tomić Matorom, a kako Rijaliti saznaje, ona je u stanu organizovala orgije!

INFO.rs

MC Aleks imala odnose i sa devojkama

Naime, Sandra je imala grupni seks s još tri devojke, a pošto se akcija odvijala u opuštenoj atmosferi, naterala je i tadašnjeg dečka da im se pridruži.

– Aleks je uvek bila širokih shvatanja. Znala je da joj se dopadaju i muškarci i žene, ali do pre nekoliko godina nije htela da eksperimentiše. Kad je upala u društvo gde ima mnogo pripadnika LGBT populacije, osetila je da može da se opusti i otvorenije priča o osećanjima. Malo-pomalo eksperimentisala je s devojkama, a onda je ušla i u vezu. Posle nekoliko godina Aleks se više nije krila, pa je organizovala i orgije u stanu. Zvala je tri devojke s kojima se inače viđala pre toga, a sve u periodu kada je bila u vezi s muškarcem. Svi su se okupljali u njenom stanu, dečko prvo nije hteo da eksperimentiše, ali ga je Aleks naterala kad su se svi malo više opustili – priča nam sagovornik i nastavlja:

INFO.rs

 

 

MC Aleks: Smuvaću Matoru

Sandra Bajić rekla je tokom emisije da je odlučila da osvoji Jovanu, ali da se plaši reakcije porodice.

– Meni je Matora super, volela bih da probamo i odlučna sam u tome, ali ne znam šta će moji da kažu. Strašno je što neki ljudi i dalje imaju predrasude prema istopolnim vezama. Ne vidim problem jer niko nikome ne treba da zaviruje u te stvari. To je privatni život i svako ima pravo na izbor partnera. Mislim da Jovana hoće nešto sa mnom, ali je bila toliko puta povređena u prošlosti da razumem što se koleba. Svi ste svedoci koliko se svađamo, ali to je nešto što je prolazno – rekla je Aleks za crnim stolom.

– Aleks nema problem da priča o vezama, ali u rijalitiju se trudi da ispadne smerna jer ipak to gledaju milioni. Njeni najbliži prijatelji znaju za sve, ali porodici retko šta priča kad je njen ljubavni život u pitanju.

e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

 

 

Dalila: Aleks je veštica, a glumi nevinašce

Dalila Dragojević javila se da prokomentariše odnos Matore i MC Aleks, pa je Jovani pokušala da otvori oči da je Bajićeva folirantkinja.

– Meni je Jovana draga kakvo god mišljenje imala o meni. Smatram da je Aleks neiskrena, a da Matoru koristi samo da bi se zavrtela neka priča u rijalitiju. Videla je da je neinteresantna, da je nema nigde i hoće da se priča zavrti. Ona je veštica, a glumi nevinašce. Jovana, ako si pametna, ne upuštaj se ni u šta s njom, a ako želiš da budeš povređena, ti se svemu prepusti. Nemam ništa od toga da li ćete biti zajedno, samo komentarišem, kao i svi ostali – rekla je Dalila, a Jovana je ćutala.

Naša saznanja potvrdila je i bivša zadrugarka Sandra Čaprić, koja tvrdi da Bajićka u rijalitiju previše glumi.

– Aleks mi je ovako simpatična, ali ja s njom ne bih mogla da budem bliska. Ona mnogo glumi, mora da za to postoji neki razlog. Ovaj odnos s Matorom je previše zamršen, ko zna šta će da bude na kraju, ali sumnjam da će njih dve da budu u stabilnoj vezi. Matora bi to i pokušala, ali nema poverenje u nju. One se svađaju oko gluposti, a nisu u vezi. Kako bi tek bilo da su zajedno, povadile bi oči jedna drugoj! Aleks ne treba da zavlači Matoru, već treba jasno da joj kaže da li bi nešto s njom ili ne. Jovana, kad se veže, ne pušta i ne odustaje. Setite se samo kakva je bila njena veza sa Sanjom. Moralo je da prođe mnogo vremena posle raskida da bi prestala da je voli i da nastavi dalje – tvrdi Čaprićka.

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);