06/12/2022

INFO

Najnovije Vesti Dana

29.4. KREĆE NOVA FAZA RETROGRADNOG PLUTONA: Mnogima će SE ŽIVOT PROMENITI do 8. OKTOBRA, SPREMITE SE!

29.4. KREĆE NOVA FAZA RETROGRADNOG PLUTONA: Mnogima će SE ŽIVOT PROMENITI do 8. OKTOBRA, SPREMITE SE!

U prethodnom periodu odmorili smo se od retrogradnih planeta, ali nas zato 29.4. očekuje nova faza – retrogradni Pluton.

Mnogi odnosi će se baš u danima retrogradnog Plutona raščistiti. Ako su neki ljudi pokušavali da manipuišu sa vama, sada je vreme da se oslobodite toksičnih osoba. Distancirajte se i pokažite da vi kontrolišete svoj život, a ne okruženje.

Sama reč retrogradni nas podseća na nešto negativno, stagniranje, na blokade, pokvarene planove itd. Poznata vam je astrološka priča o retrogradnom Merkuru koji može sve okrenuti “naglavačke”, ali zapravo je pitanje retrogradne faze planeta mnogo složenije.

S druge strane, ako ste vi pokušali da kontrolišete neku osobu ili situaciju, sada je vreme da pustite i da tok života uradi svoje. Moguće je da ćemo se osloboditi mnogih navika, predrasuda, uverenja.

Retrogradni Pluton donosi “otrežnjenje”, suočavanje sa stvarnošću, posebno kada je reč o toksičnim odnosima. Mnogi će shvatiti da su u lošoj vezi koja nema budućnost i baš u ovom periodu se odlučiti za rastanak, ali ovo može biti teška promena. Mnogi će se oslobađati loših navika, određenih zavisnosti piše Atma.

Retrogradni Pluton će trajati do 8. 10.2022. godine – on svake godine traje oko 5 meseci i nema razloga za brigu, tu je samo da nas opomene kako da filtriramo svoj život.

(INFO / Atma)

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘322513038446696’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);
fbq(‘track’, ‘ViewContent’, {content_ids: ‘1019701’, content_type: ‘product’});